Ovechkin tar över Gordie Howe i NHL:s målchanslista!

Comments · 143 Views

Ovechkin tar över Gordie Howe i NHL:s målchanslista!

I NHL-nyhetsplattformens upplaga av den 22 mars gavs uppdateringar om Alex Ovechkin olika utmärkelser, och den mäktige spelaren förtjänade det utan tvekan, eftersom Ovechkin tog den enkla andra platsen genom tiderna vid ceremoniella firandet före matchen för inte så länge sedan med nummer 802, samtidigt som han slog Wayne Gretzkys NHL-rekord.

Hyllningen till Ovechkin ägde rum under en ceremoni före Washington Capitals förlust mot Blue Jackets i tisdags, där man gratulerade honom till andraplatsen på NHL:s målskyttelista. Och Ovechkin sa att ikväll var en speciell dag för alla lag och fans, ingen ville förlora, men tyvärr förlorade deras lag. Ovechkin har spelat med alla lag med utmärkta resultat fram till nu och överträffat några NHL-rekord. Ishockey Tröjor Sverige Ovechkins fars död nyligen den 15 februari hade en viss inverkan på honom, men det var bra att ha människor omkring sig som hjälpte honom att komma över sorgen så snart som möjligt för att kunna fortsätta spela bra.

Evenemanget var en hyllning till och till minne av Ovechkin, med Capitals-spelarna på planen som bar hans klassiska tröja med nummer 8, som också kommer att auktioneras ut efteråt, och varje fan som var närvarande fick ett vackert Ovechkin-måltavla-bobbelhuvud och ett fototillfälle på en specialgjord tron gjord av 802 puckar, det var minst sagt ett fantastiskt evenemang!

I början av ceremonin fick Capitals anfallare Nicklas Beckström se en hyllningsvideo på resultattavlan på den centrala isen med höjdpunkter från Gordie Howes och Ovechkins karriärer, där den förstnämnde tyvärr gick bort för några år sedan. I mitten var det ett härligt ögonblick för Ovechkin, höjdpunkten i hans karriär, så låt oss inte glömma denna trevliga kväll.

Comments