Real Madrid: nastavit ćemo marljivo raditi ove sezone

Real Madrid: nastavit ćemo marljivo raditi ove sezone

Actual Madrid osvojio je 3 nagrade u prošlom razdoblju i svi su se dobro pokazali. Prošlo je razdoblje davno prošlo, kao što je i Real Madrid trenutno zabrinut da uvede potpuno novo razdoblje nakon izvan sezone. I Anshuai i također vodeća uprava Real Madrida prepoznaju da se grupa treba prilagoditi od sreće prošlog razdoblja kako bi zadovoljila potpuno nove poteškoće koje dolaze.

Genuine Madrid je imao puno igrača koji su igrali dobro u ovom razdoblju, kao što su Benzema i Vinicius, koji su činili većinu vrhunaca razdoblja Real Madrida. Genuine Madrid će također predstaviti potpuno nove igrače u potpuno novom razdoblju, a pratitelji također očekuju da će potpuno novi igrači donijeti potpuno novu snagu Real Madridu. U novom razdoblju Real Madrid sa solidnim rasporedom ide na prvaka, a također se svaki igrač u skupini priprema zadovoljiti prepreke novog razdoblja.prilagođeni dječji dres

Cilj Real Madrida za novo razdoblje također je izuzetno jasan. Za osvajanje 15. naslova Lige prvaka u skupini, An Shuai se stvarno nada da će skupina moći oduzeti čast iz prošlog razdoblja i također nastaviti dobro funkcionirati u potpuno novom razdoblju.