Tavares ser fram emot kommande säsong

Tavares ser fram emot kommande säsong

 

John Tavares sa att värkarna i kroppen från förra sommaren har försvunnit. Smärtan av att gå ännu en säsong utan att vinna en Stanley Cup-slutspelsserie har dock inte.

För tolv månader sedan höll Toronto Maple Leafs kapten på att återhämta sig från en hjärnskakning och en knäskada som han ådrog sig i match 1 i Stanley Cups första omgång 2021 mot Montreal Canadiens.ishockeytröja barn

Medan han var åsidosatt kunde centern bara hjälplöst se när Toronto blåste en serieledning med 3-1 och slogs ut i sju matcher.

Snabbspola framåt till 2022 års första omgång när Maple Leafs höll ytterligare en ledning i en bäst-av-7-serie, denna gång en fördel med 3-2 mot den tvåfaldige försvarsmästaren Tampa Bay Lightning.

Tavares, som skrev på ett sjuårigt kontrakt på 77 miljoner dollar med Toronto den 1 juli 2018, har varit med Maple Leafs i fyra av dessa, även om hans skador höll honom borta från match 7 mot Montreal 2021.

31-åringen hade sex poäng mot Lightning och var en av Torontos bättre spelare i serien, men det spelar ingen roll för honom nu. Det är dags att omgruppera, ladda om och förbereda sig för ett nytt lopp, sa han.Röd Barn Washington Capitals Tröjor