Manchester United wil Martial-contract verlengen tot 2026

Manchester United wil Martial-contract verlengen tot 2026

 

Manchester United is van plan om Martial opnieuw te contracteren, die door Ten Hag te horen heeft gekregen dat hij een belangrijke rol in het team zal spelen.

Ten Hag zou onder de indruk zijn van de prestaties van Martial en de Franse vleugelspeler heeft het in de voorbereiding erg goed gedaan door te scoren in opeenvolgende warming-upwedstrijden tegen Liverpool, Melbourne Victory en Crystal Palace.AS Roma Voetbalshirt 2022

Sinds het begin van de officiële wedstrijd is Martial echter twee keer geblesseerd geweest. Hij miste zaterdag de wedstrijd tegen Southampton met een achillespeesblessure.

De 26-jarige Martial heeft nog twee jaar een contract bij Manchester United, met een weeksalaris van £ 250.000. Managers van Manchester United gaan met hem in onderhandeling. Manchester United wil het contract van Martial met nog eens twee jaar verlengen tot hij 30 jaar oud is.

Martial had overwogen om te vertrekken, maar vanwege zijn uitstekende prestatie in de voorbereiding droeg hij ook een assist bij in de dubbele rode ontmoeting, waardoor hij het gevoel had dat hij een kans zou kunnen maken onder Ten Hag.nederlands voetbalshirt