Messi kommer att delta i gruppträning

Messi kommer att delta i gruppträning

 

Paris Saint-Germain-anfallaren Lionel Messi missar i 2-1-segern över Lorient, rapporterar

Efter matchen beräknas träningen återupptas torsdagen den 10 november, lokal tid.

VM 2022 kommer, och det kommer att bli Messis sista världsmästerskap. Paris har varit försiktig med den argentinske stjärnans speltid inför resan till Qatar. Han missade Paris Saint-Germains vinst över Lorient på grund av en inflammation i hälsenan. Den goda nyheten är att Messi är tillgänglig för Paris mot Auxerre i helgen.mbappe tröja barn

Den argentinske stjärnan kommer att återuppta gruppträningen på torsdag morgon lokal tid som förberedelse inför helgens match på Parc des Princes. Den 35-årige Messi har presterat bra den här säsongen, gjort 18 matcher i olika tävlingar, gjort 12 mål och gett 14 assist.

Samtidigt ledde Galti, som precis tillträdde i somras, Paris Saint-Germain till en strålande start på säsongen, med 12 vinster och 2 oavgjorda matcher på 14 matcher, och toppade Ligue 1-tabellen. Paris Saint-Germain är också med i Champions League-utslagsrundorna och möter Bayern München i åttondelsfinalen.

Messi kommer sannolikt att göra sitt sista framträdande för Paris Saint-Germain före VM, med spelarna som sannolikt kommer på scenen mot Auxerre och letar efter form, med Argentina att spela en vänskapsmatch mot Förenade Arabemiraten den 16 november. Efter matchen , kommer Argentina att flyga till Qatar, där Argentinas första VM-match är mot Saudiarabien.

Tre andra Paris Saint-Germain-spelare, inklusive Messi, kommer att delta i gruppträningen på torsdag. Men allas ögon är riktade mot Messi inför VM och Messi förväntas följa med Kimpembe, Mbappe och Navas på träningen på torsdag. Kimpembe missade också Paris Saint-Germains vinst över Lorient med ett akillesproblem, men kommer att återgå till gruppträningen. Den franske försvararen har gjort 10 matcher i olika tävlingar.vintage fotbollströjor