Real Madrid heeft Barcelona met 4-0 verslagen in de Copa del Rey en is door naar de finale!

.

Op 6 april nam Real Madrid het op tegen Barcelona, en het was Real Madrid dat met 4 doelpunten Barcelona versloeg en zich plaatste voor de finale! De belangrijkste reden voor de strijd was waarschijnlijk dat een overwinning Real Madrid een 4-1 plaats in de finale zou hebben opgeleverd. Hier volgt een korte blik op deze uitwedstrijd in de halve finale van de Copa del Rey tussen Real Madrid en Barcelona.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd voor Real Madrid tegen Barcelona kwam in de 45e minuut, daarvoor waren beide partijen aan het aanvallen, maar de tegenaanval van Real Madrid was krachtiger, ondanks de inspanningen van de Barcelona-spelers om het te blokkeren, Vinicius Junior met rugnummer 20 van Real Madrid voetbalshirt liet zijn schot blokkeren door Jules Kounde, maar toen het viel voegde Real Madrid er meteen een schot aan toe, dus Het was 1-0 en ik moet zeggen dat Vinicius Junior en Karim Benzema heel goed samenwerkten toen ze de bal uit het doel van Real Madrid haalden en vervolgens helemaal naar Barca doorspeelden. Het tweede doelpunt kwam vijf minuten later, in de 50e minuut, toen Karim Benzema naar binnen ging en de bal achter in het net legde om er 2-0 van te maken en de voorsprong opnieuw uit te breiden. De derde goal kwam acht minuten later, en het waren drie intense goals op rij voor Real Madrid. Na 58 minuten creëerde Vinicius Junior een kans en kreeg Real Madrid een penalty, Karim Benzema scoorde en de doelman van Barcelona redde niet, waardoor Real de 3-0 maakte.

Aan de wedstrijd werd in principe niet veel getwijfeld, voetbalshirt nl per slot van rekening was de rust aangebroken en wilde alleen Barcelona scoren en Real Madrid de kans niet geven. En met het laatste doelpunt in de 80e minuut verklaarde Real Madrid in principe de overwinning, met het laatste doelpunt van Vinicius Junior en Karim Benzema, een spectaculaire hattrick! De wedstrijd was een showcase voor Real Madrid, of eigenlijk een showcase voor Vinicius Junior en Karim Benzema.