Alexander Barkov fick ett tredje kontrakt från Florida Panthers

Alexander Barkov fick ett tredje kontrakt från Florida Panthers

Florida Panthers-kaptenen Alexander Barkovs kontrakt undertecknades officiellt och laget skrev på honom för ett åttaårskontrakt. Sedan Aleksander Barkov bar Florida Panthers tröja 2013 har han jobbat hårt för det här laget. På åtta år bytte Aleksander Barkov från en vanlig spelare till en lagkapten. Hans stabila och mogna natur håller sina lagkamrater väl.

Aleksander Barkov växte upp i en hockeyspelarfamilj, och när han var väldigt ung bar han Billiga Ishockey Tröjor för att delta i olika tävlingar. På grund av familjens inflytande har Aleksander Barkov etablerat en bra image sedan han var barn och har blivit en spelare som sällan gör misstag i ligan. Detta är det tredje kontraktet i Alexander Barkovs karriär, och han kan ägna denna professionella hobby åt Florida Panthers.

År 2013 tecknade Alexander Barkov och Florida Panthers ett treårigt inträdesavtal och sedan 2016 skrev båda parter på ett sexårigt avtal som var 35,4 miljoner dollar. I år förlängde Alexander Barkov ett åttaårigt kontrakt på 80 miljoner dollar från Florida Panthers. Han uppskattar verkligen stöd och uppmuntran från teamet längs vägen. Florida Panthers såg i Alexander Barkov ett osjälviskt engagemang för lagets anda, så laget behöver desperat sådana spelare för att stanna och fortsätta spelet.