AC Milan slog Lecce med 2-0 och Leonardo Bonucci gjorde en dubbelträff!

.

Den 24 april startade den 31:a omgången av Serie A-matcherna med AC Milan och Lecce. AC Milan vann med 2-0 mot Lecce, trots att man bara gjorde två mål i matchen var det en bra match och båda målen gjordes av Leonardo Bonucci, ett huvudskott och en spark!

Matchens första mål kom i den första halvleken, i den 40:e minuten, när Sandro Tonali, i AC Milan tröja, passade till en lagkamrat från en hörna på vänsterkanten och sedan spelades bollen till Sandro Tonalis fötter, som sedan slog ett kryss från en hög vinkel och Leonardo Bonucci hoppade högt för att kicka in bollen. Det andra målet kom i den andra halvleken, i den 74:e minuten, när Leonardo Bonucci tog bollen på egen hand för att hantera en Lecce-packning men gjorde mål med ett bra skott och gjorde 2-0. Det blev 2-0 och matchen slutade utan något mål för någon av de båda sidorna och AC Milan tog hem segern.

Man kan se att AC Milan bara fick in två mål i den här matchen mot ett inte så starkt Lecce, Billiga fotbollströjor vilket borde ha varit en mer avslappnad vändning, med vetskap om att tidigare starka lag till och med spelade runt 6-0 när de spelade mot medelmåttiga lag. AC Milan har varit i bra form den senaste tiden, har nått kvartsfinal i andra Champions League-tävlingar, och gjorde 4-0 mot Napoli, och är inte särskilt glada över att möta ett mindre bra Lecce-lag, utan kanske reserverar sina krafter för nästa match mot Roma, som har varit i bra form den senaste tiden, med 4 vinster, 0 oavgjorda matcher och 1 förlust. segrar, 0 oavgjorda och 1 förlust.