Vegas Golden Knights slår Edmonton Oilers 6-4

.

Kamp 1 i anden runde af NHL Stanley Cup Playoffs blev spillet onsdag mellem Vegas Golden Knights og Edmonton Oilers. Begge hold er stærke hold i Western Conference, og kampen var meget ventet. Det endte med, at Vegas Golden Knights besejrede Edmonton Oilers med 6-4 og tog dermed føringen.

Edmonton Oilers Trøje slog først til og fik hurtigt scoret et mål af center Draisaitl. Men Vegas Golden Knights lod sig ikke slå ud, da Ivan Barbashev genvandt et mål og udlignede inden udgangen af første periode.

Som kampen fortsatte, steg tempoet i angrebet betydeligt på begge sider. Golden Knights' Michael Amadio og Mark Stone scorede back-to-back-mål til 3-1. Oilers gav dog ikke op, da det lykkedes dem at bryde igennem med et kryds fra slutlinjen og reducere til 2-3.

I tredje periode blev kampen endnu mere tæt. Golden Knights Trøje scorede to mål inden kampens slutning og hjalp deres hold til en sejr på 6-4 over Oilers.

Det var en rigtig spændende kamp, hvor Golden Knights viste deres styrke, og begge hold scorede lige meget. Det er værd at bemærke, at Vegas Golden Knights' målmand var fremragende og lavede en række gode redninger på vigtige tidspunkter for at bevare sejren for sit hold.

Hele kampen var fuld af heftig rivalisering og skiftende situationer, børn ishockey trøje der holdt fansene underholdt. Begge hold skal være bedre forberedt til næste kamp og kæmpe for sejren.