1-3 Valladolid vinner för att behålla nedflyttning med Barcas öppningsmål oops!

.
  • Поделиться с:

Den 36:e omgången av Primera Liga spelades och Barcelona spelade borta mot Valladolid. Valladolid går inte särskilt bra för tillfället och befinner sig i nedflyttningszonen. Så kommer denna match mot Barcelona att lyckas med att avancera!

Valladolid har vunnit 10, spelat 5 oavgjorda och förlorat 20 matcher och ligger på 18:e plats i ligan, men det finns fortfarande en chans! Två minuter in i matchen gjorde Andreas Christensen i Barcelona Tröja ett brace och gav Valladolid en 1:0-ledning. Är det här vad som händer när man får ligatiteln och släpper taget! Nästa mål gjordes av Clay Larin från straffpunkten och ytterligare ett av Raúl Prada till 3-0, innan Robert Lewandowski gjorde mål i den 84:e minuten för att rädda Barças ansikte.

I slutet av matchen slog Valladolid Barcelona med 3-1 och blev nedflyttade! Valladolid kan också höja på ögonbrynen, eftersom det bara är en handfull lag som har slagit Barca med stor marginal. Barcelona förlorade den här matchen, men laget hade redan vunnit titeln! Deras seger verkar ha varit ännu mer populär bland fansen, som har firat genom att bära samma matchtröjor fotboll !