AC Milan besegrade Verona med 3-1 efter dubbla mål av Rafael Leão

.

AC Milan och Verona spelade i den 38:e omgången av Serie A. Detta var den sista Serie A-matchen mellan de två lagen, och AC Milan spelade med mycket glädje och vann med 3-1, deras tredje raka seger, efter att ha förlorat mot Inter Milan i semifinalen av Champions League, och innan dess mot Spezia i Serie A.

Matchens första mål kom i den 45:e minuten när Olivier Giroud, med nummer 9 i AC Milan tröja, satte 1-0 på straff. Vid denna tidpunkt i matchen kändes det som om det inte skulle bli några fler mål, men sedan fick kraftpaketet AC Milan ytterligare två mål i snabb följd, med en dubbel från Rafael Leão. Tidpunkten för dessa två mål kan betraktas som en avstängning och hjälpte till att försegla segern för AC Milan. Det första målet kom i den 85:e minuten när Rafael Leão tog ett skott från den främre delen av straffområdet och gjorde mål från en delikat vinkel som kanske inte hade blivit mål om den hade varit lite off, vilket gav AC Milan 2-1. Veronas målvakt och spelare rusade för att fånga bollen, men detta gav Rafael Leão chansen att skjuta i det tomma nätet och ge AC Milan en 3-1-seger.

Det var en fantastisk match, såg du den, Fotbollströja barn kommentera gärna nedan och om du missade den live så håll utkik efter reprisvideon för att se matchen.