Test av Air Jordan 4 Sko"Red Cement" og en titt på foten

Comments · 28 Views

Test av Air Jordan 4 Sko"Red Cement" og en titt på foten

Air Jordan 4 sko "Red Cement" kommer tilbake etter nesten ni år siden vi sist så den ikoniske Jordan 4 White Cement. Jordan Brand ser ut til å lytte til hva fansen vil ha, og selv om det kanskje ikke er alt vi ønsker oss, er Jordan 4 Red Cement utvilsomt en viktig utgivelse.

Denne etterlengtede joggeskoen kommer i hyllene 9. september, med en utsalgspris på 210 dollar. Det som er enda mer spennende er at den vil være tilgjengelig i alle familiestørrelser, både for menn, barneskoleelever, små barn, spedbarn og småbarn, slik at alle i familien kan ha et par.

Når du tar en nærmere titt på Jordan 4 Red Cement, vil du legge merke til at det egentlig er en fargebytte av den klassiske White Cement. I stedet for grått får du en levende rødfarge på aksentene, noe som gir et dristig og iøynefallende design. Den mangler det ettertraktede Nike Air-merket på baksiden, men kvaliteten på læret ser ut til å ha fått en liten oppgradering sammenlignet med 2015-utgaven. Det er et spørsmål om personlige preferanser, men jeg setter pris på den tumlede teksturen på læret i denne utgaven.

En bemerkelsesverdig endring som minner om OG Jordan 4-designet, er den litt slankere tåboksen. Denne endringen tilfører et snev av nostalgi, og gir den en mer autentisk følelse sammenlignet med større tåbokser i nyere utgaver. Den røde flekkete malingen på mellomsålen og vingene gir skoen en unik karakter, selv om noen kanskje vil legge merke til at det er mindre flekker enn på den originale White Cement.

Når det gjelder håndverket, har Jordan Brand gjort en utmerket jobb. Det er ingen merkbare feil, enketopper eller sømfeil. Tungeformen er perfekt, og generelt sett holder skoen sin struktur feilfritt.

Nå er det store spørsmålet, bør du kjøpe disse? Det avhenger av samlingen din og dine personlige preferanser. Air Jordan 4 Red Cement er utvilsomt en het vare, og den forventes å bli utsolgt raskt. Videresalgsprisene kan skyte i været, så hvis du går glipp av dem i første omgang, må du kanskje betale en premie senere.

Selv velger jeg å stå over denne utgivelsen. Selv om jeg setter pris på designet og kvaliteten, har jeg allerede en Cement 4 i samlingen min, og jeg venter på at originalen skal komme tilbake.

Konklusjonen er at Air Jordan 4 Red Cement er en solid utgivelse som hyller en klassisk fargekombinasjon. Enten du er en innbitt Jordan-fan eller bare en som er ute etter et par nye billige nike sko, er disse verdt å vurdere. Bare vær forberedt på hype og konkurranse når de slippes. Gi meg beskjed om hva du synes i kommentarfeltet, og hvis du vil sikre deg et par, ønsker jeg deg lykke til!

Comments