Čini se da se Manchester United vraća svojoj neskladnoj formi iz 2019


Čini se da se Manchester United vraća svojoj neskladnoj formi iz 2019

.

Ako igrači ne vole menadžera, kako uopće mogu željeti pobjeđivati? Erik ten Hagga tada je trenirao s igračima Uniteda nakon još jednog neskladnog prikaza. Nogometaši Manchester Uniteda nisu razumjeli dobre namjere Erika Hagera i samo su smatrali da trener namjerno svima otežava utakmicu. Trenutno Jadon Sancho više ne nosi Manchester United dres. Želi da trener prizna svoj loš stav prije nego što uopće razmisli o igranju.

Trenutna situacija u Manchester Unitedu vraća se na situaciju iz 2019. godine, kada je izbila igra između igrača i trenera. Godine 2019. Manchester United odlučio je vjerovati u igrače i dopustio treneru Mourinhu da rano napusti momčad. Četiri godine kasnije, Erik ten Hag suočen je s istom situacijom, pa kakvu će odluku na kraju donijeti United? Možda je uprava Manchester Uniteda shvatila nesporazum između igrača i trenera, pa je momčad odlučila Eriku ten Hagu dati više vremena za prilagodbu.

Manchester United ovoga se puta nije odlučio na brzu promjenu trenera, već je odlučio pričekati plan prilagodbe Erika ten Haga. Sudeći prema razvojnoj putanji bivšeg glavnog trenera Arsenala Artete, Manchester United bi treneru trebao dati više vremena i prostora za razvoj. Momčad poštuje odluku trenera i dobit će iskrenu povratnu informaciju. Bit će jako teško momčadi skupiti 11 ljudi koji će zajedno obući dresovi za nogomet i ozbiljno igrati nogomet. Dakle, bez obzira na to koja će momčad poštovati samog trenera, a ne 11 igrača, izbor prvog može osvojiti srca više ljudi.

Comments