Manchester City står over for en afgørende uge, kan de vinde endnu en titel?

Comments · 6 Views

Manchester City står over for en afgørende uge, kan de vinde endnu en titel?

I returkampen i Champions League-semifinalen tog Manchester City og Real Madrid til Etihad Stadium for at spille deres topopgør. De to hold kæmpede uafgjort i det første ben, så kan City slå Real Madrid i den næste kamp?

İlkay Gündoğan, der bærer Manchester Citys trøje med nummer 8, scorede to gange i ligaen sidste weekend, da City slog Everton 3-0 hjemme, og da Arsenal tabte hjemme, er Premier League-titlen i denne sæson uden tvivl Citys at vinde. I det første ben var forsvarsspilleren Natan Ake fraværende på grund af en skade. Ake var ude med en skade, så vil Natan Ake være tilgængelig i denne uge til Citys opgør mod Chelsea? Vil Natan Ake være i stand til at spille i denne uge mod Chelsea? Og kan City slå Chelsea?

For Manchester City vil endnu en sejr over Chelsea være nok til at sikre sig "doublen". Chelsea har kun scoret 36 mål indtil videre, det samme antal som Erling Harland. De fleste mener ikke, at det er Chelsea selv har det samme niveau.

City har haft en afgørende uge i deres titelsejr, så lad os se, hvordan det går næste gang! Vi får se, hvad der sker næste gang! Til dem af jer, der kan lide City, så kom og få en skræddersyet City Børnetøj Udsalg fra vores hjemmeside!

Comments