Portugals 11:e raka seger i alla tävlingar

.

Idag inledde matchen mellan Portugal och Sverige i en vänskapsmatch för internationell fotboll. Den portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo var frånvarande från denna match, möjligen för att förbereda sig för en viktigare match. Denna match vann nästan utan spänning och slog Sverige med 5-2. Detta var Portugals 11:e raka seger i alla tävlingar.

I den 24:e matchminuten bröt Bernardo Silva in i straffområdet och träffade målstolpen men blev utkastad.Efter att Leo fått bollen slog han bollen i nät igen.Portugal 1-0 Sverige. I den 33:e minuten skickade Bernardo Silva bollen över till Nunes som fick bollen och bröt sig in i straffområdet och träffade mål Portugal 2-0 Sverige. Snygga Fotbollsskor I den 45:e minuten konfronterade Semedo Ilanga i straffområdet och passade bollen genom motståndarens gren till Bernardo Silva. Efter att ha tagit emot bollen lyckades den sistnämnde göra mål medan målvakten inte var uppmärksam Portugal 3-0.

I den 58:e minuten av andra halvlek stod Sverige inte ut längre och gjorde sig redo för kontringar. Holm sköt lågt och Urkeles skickade bollen i nät, Sverige 1-4 Portugal. I den 61:a minuten passade Semedo bollen till mål i straffområdet Ramos följde upp och tryckte in bollen i nättaket Portugal 5-1, segern var i princip beseglad, och Sverige kunde inte göra någonting.

I den 90:e minuten försökte Sverige göra en kontring, Kulusevski skickade en assist, och Nelson gjorde mål med en nick framför sig.Sverige gjorde en liten comeback. Till sist slog Portugal Sverige med 5-2.

Det här är en match utan Ronaldo. Det portugisiska laget är överlägset. I det här fallet kan det slå Sverige och vinna enkelt. Men det här är bara en vänskapsmatch, så oroa dig inte för mycket om framgång eller misslyckande.