De Three Lions nemen het op tegen de Azzurri, wie zal er uiteindelijk winnen?

Comments · 170 Views

De Three Lions nemen het op tegen de Azzurri, wie zal er uiteindelijk winnen?

De kwalificatiewedstrijden voor de Europa Cup 2024 luidden een hoogtepunt in. Het Italiaanse Azzurri speelde tegen het Engelse Three Lions. De twee Europese grootmachten ontmoetten elkaar op een smalle weg. Dit is weer een wedstrijd tussen de laatste Europa Cup-kampioen en de nummer twee. Kunnen ze wraak nemen? , of weer een verliezer worden, laten we afwachten.

Als een donker paard in de laatste Europa Cup overwon Italië alle hindernissen en won het kampioenschap. De kracht ervan mag niet worden onderschat. De Europese voorrondes van vorig jaar waren verstoord en verloren van Noord-Macedonië, en misten uiteindelijk het WK in Qatar. De afname van de teamsterkte is al een trend. Het is vermeldenswaard dat de actieve scorende leider van het team afwezig was vanwege de blessure van Mobile, wat geen kleine impact is.

Voor Engeland zijn de twee teams volgens de statistieken onlangs met elkaar in botsing gekomen en heeft Engeland geen enkele wedstrijd gewonnen en is de psychologie niet dominant. Maar de huidige teamopstelling is ongekend sterk, niet alleen met topsterren als Kane en Sterling, maar ook een groep jonge en uitblinkende spelers, en de teamopstelling is relatief netjes. Maar helaas zal Rashford, die de laatste tijd erg goed presteert, afwezig zijn wegens een blessure. Of Mount kan spelen, valt nog te bezien, wat ook nadelig is voor het team.

Laten we, na analyse van de sterkte en ongunstige factoren van Italië en Engeland, onze aandacht richten op de voetbal pakje waar fans naar op zoek zijn. Een beetje kennis van populaire wetenschap, weet je de reden voor de namen "Three Lions" en "Azzurri"?

Engeland wordt de "Three Lions" genoemd omdat het embleem van het nationale team bestaat uit drie leeuwen en tien rozen. Als de "King of Beasts" vertegenwoordigt de leeuw kracht en moed, en symboliseert hij de uitmuntendheid en helden van het Engelse voetbalteam. geest.

Het Italiaanse team wordt door fans de "Azzurri" genoemd, omdat de blauw-witte voetbal tenue kopen, blauwe top en witte broek de kleuren van de Middellandse Zee symboliseren.

Comments